Cursă infernală pentru un motociclist. Tânărul a fost rănit grav după ce s-a prăbuşit pe şosea, în curba periculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă.
FOTO: Arhivă.

Cursa unui motociclist s-a încheiat dramatic. Tânărul a ajuns în spital, în stare gravă, după ce s-a prăbuşit pe şoseaua Lunca Cernii – Hunedoara.

Un accident rutier grav s-a petrecut pe şoseaua Lunca Cernii de Sus – Topliţa – Hunedoara.

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 687 D, din direcţia Lunca Cernii spre Dăbâca, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul motocicletei şi a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se.

„Tânărul, care  se afla singur pe motocicletă şi purta casca de protecţie, a fost rănit grav”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cazul cutremurător al tinerei juriste care a murit în spital. Trupul Loredanei a fost deshumat după şase ani de la tragedie

Trupul Loredanei Dâmbean, o tânără decedată în 2011 în condiţii suspecte în spitalul din Deva, a fost deshumat miercuri, după şase ani de la decesul acesteia. Magistraţii au decis refacerea anchetei penale în cazul morţii femeii după ce, iniţial, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a clasat cazul.

Crimele care au cutremurat România ultimilor ani. Cum au plănuit ucigaşii să şteargă complet urmele atrocităţilor

Atrocităţi inimaginabile au fost comise în ultimii ani de criminali români, care apoi au încercat să îşi ascundă urmele. Crima din căminul de la Medicină şi tranşarea elevei într-un apartament din Petroşani se numără printre cele mai cumplite cazuri.

Moartea bizară a unui tânăr de 17 ani, petrecută pe aerodrom. A fost strivit de tractorul cu care recupera cablurile

Un adolescent a murit sub roţile unui tractor, care avea rolul de recuperare a cablului de tractare a planoarelor. Tragedia s-a petrecut pe Aerodromul de la marginea Devei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite