Accident rutier mortal pe DN 7: o femeie a fost lovită de două maşini. Circulaţia a fost blocată în zona Mintia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Traficul rutier a fost blocat, miercuri dimineaţă, pe Drumul Naţional 7, în urma unui accident rutier mortal, petrecut la Mintia.

Un accident rutier mortal s-a produs miercuri, in jurul ore 07:15, pe Drumul Naţional 7. O femeie in vârstă de 70 de ani, a decedat în localitatea Mintia, după ce a fost lovită de două autoturisme. Victima a încercat sa traverseze strada neregulamentar.

„În jurul orei 7:15, o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Veţel, a încercat să traverseze neregulamentar DN7, pe raza satului Mintia, prin loc nepermis, însă a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula pe DN7, din direcţia Arad-Deva, condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Dobra. După impact, victima a fost  proiectată o pe sensul de circulaţie Deva-Arad, unde a fost lovită de autoturismul condus de o femeie de 46 de ani, din municipiul Hunedoara. În urma accidentului rutier a rezultat decesul femeii de 70 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Traficul a fost blocat pe sensul Deva - Ilia, fiind deviat prin zona Brănişca, pe drumul judeţean, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Revolta oamenilor de pe trecerea de pietoni mortală aduce primele măsuri. Cum se va transforma locul de pe DN 7

VIDEO Cum arată nodul rutier uriaş de la Soimuş. Este una dintre conexiunile vitale ale viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva

FOTO Cinci oameni au ajuns la spital, în urma unui accident rutier pe DN 66

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite