Accident rutier grav provocat de un tânăr care conducea fără permis auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul petrecut pe şoseaua Hunedoara - Deva, s-a soldat cu rănirea a trei oameni. Arhivă.
Accidentul petrecut pe şoseaua Hunedoara - Deva, s-a soldat cu rănirea a trei oameni. Arhivă.

Un devean în vârstă de 34 de ani a provocat un accident grav pe şoseaua Hunedoara – Deva, în localitatea Cristur. Bărbatul circula fără permis auto şi s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Accidentul rutier a fost provocat de un tânăr care, fără a avea permis auto, s-a urcat la volanul unui autoturism şi condus imprudent. Şoferul a intrat într-o depăşire neregulamentară a unei maşini, pe care a acroşat-o în timpul manevrei de revenire pe banda de mers.

„În urma impactului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei şi, părăsind partea carosabilă, s-a oprit în curtea unui imobil, unde a avariat patru autoturisme.  Totodată, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi a unui minor de şase ani din Hunedoara, şi rănirea gravă a unui tânăr, aflat şi el în autoturism”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Băut, s-a aruncat în faţa maşinii

Un tânăr de 35 de ani, din Hunedoara, a fost rănit grav într-un alt accident rutier, produs la intrarea în localitate, pe Bulevardul Dacia. Băut fiind, hunedoreanul a traversat strada fără să se asigure dacă trec maşini. A fost lovit în plin de un autoturism. „În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul pietonul a rezultat o concentraţie de 1,20 mg/l, alcool pur în aerul respirat”, a informat IPJ Hunedoara.

Vă recomandăm şi:

FOTO Povestea unor tragedii ascunse: cum mureau siderurgiştii pe şantierele combinatului din Hunedoara

Cum au fost eutanasiaţi maidanezii în perioada interbelică

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite