Accident rutier cumplit pe DN 66 A. Un tânăr a murit după ce a pierdut controlul maşinii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal. FOTO: IPJ Hunedoara.
Accident mortal. FOTO: IPJ Hunedoara.

Un tânăr de 34 de ani a murit într-un accident rutier, produs în prima zi din 2021 pe Drumul Naţional 66 A, în zona localităţii Lupeni.

Un accident rutier grav a avut loc vineri, 1 ianuarie, pe Drumul Naţional 66 A, în Lupeni.

GALERIE FORO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că,un bărbat in vârstă de 34 de ani, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 A, în direcţia Lupeni - Vulcan, pe un carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile unde s-a lovit de un stâlp de joasă tensiune aflat pe marginea căii ferate.

„În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea unui pasager aflat în autoturism”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Foto: ISU Hunedoara

accident mortal in lupeni foto isu Hunedoara

„Pompierii Detaşamentului Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim ajutor precum şi un echipaj al SAJ Hunedoara au intervenit pe DN 66, în localitatea Lupeni, la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp de electricitate. În autoturism echipele de intervenţie au descoperit doi bărbaţi încarceraţi. Imediat au demarat operaţiunile de descarcerare dublate de cele de acordare a ajutorului medical. În ciuda eforturilor echipajelor de intervenţie, şoferul autoturismului, un bărbat de 34 de ani, nu a mai putut fi salvat. Pasagerul a fost extras de echipa de descarcerare din autoturism şi transportat în stare de inconştienţă şi cu leziuni grave la compartimentul de primiri urgenţe a spitalului din Lupeni”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Urmaşii direcţi ai dacilor: „Cine a văzut Columna lui Traian va avea puţine dubii”

Autostrada Lugoj - Deva. Şoferii scapă de restricţiile de viteză impuse de un an pe sectorul Ilia - Holdea

Lacul care nu s-a oprit din creştere. A fost creat într-o carieră minieră şi a ajuns la dimensiuni uriaşe VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite