Accident grav pe Drumul Naţional 7, produs de un motociclist. Tânărul a intrat în depăşirea unei coloane de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Un tânăr motociclist a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui accident rutier pe Drumul Naţional 7, cauzat de o depăşire neregulamentară.

Un accident rutier grav s-a produs duminică seara pe Drumul Naţional 7, în localitatea Mintia.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7, din direcţia Deva – Arad, s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini, în zona de acţiune a indicatorului cu semnificaţia „depăşirea interzisă” şi peste marcajul cu linie continuă simplă ce desparte cele două sensuri de mers. Motociclistul a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Timişoara.

„În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă conducătorului motocicletei”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 


Vă recomandăm să citiţi şi:

Drama Laviniei, tânăra ucisă în noaptea „nunţii ca-n poveşti“, după ce s-a urcat în maşina de lux alături de un şofer băut

Accident groaznic pe DN 7: o tânără motociclistă a fost spulberată de maşină. Victimei i-a fost amputat un picior

Calvarul Iuliei, motociclista nenorocită de un şofer teribilist: tânăra a fost din nou operată şi va ajunge la o clinică din Bucureşti pentru o intervenţie dificilă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite