UPDATE: Femeia din Giurgiu care s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din apropierea Pieţei Centrale a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata s-a aruncat de la etaj FOTO Adevărul Arhivă
Fata s-a aruncat de la etaj FOTO Adevărul Arhivă

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 13.30 pe strada Vlad Ţepeş din municipiul Giurgiu, lângă şcoala gimnazială „Mihai Eminescu“. Femeia s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc după ce în prealabil a ameninţat că se sinucide.

UPDATE ora 15.00: Încercările medicilor de resuscitare ale femeii care s-a aruncat marţi după-amiază de la etajul 5 al unui bloc de pe strada Vlad Ţepeş din Giurgiu au fost zadarnice. Victima ar fi suferit o serie de leziuni interne care s-au dovedit fatale.

- - - - - - - - - -

Trecătorii din zona Pieţei Centrale au avut parte de un şoc miercuri după-amiază. O femeie s-a aruncat de la etajul 5 al blocului care găzduieşte sediul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Giurgiu.

Conform martorilor, aceasta ar fi aterizat în picioare, însă contactul cu solul a fost devastator. Preluată de o Ambulanţă sosită la faţa locului, este greu de crezut că victima ar putea supravieţui.

Din primele informaţii reiese că femeia are 47 de ani, este din municipiul Giurgiu şi se afla în vizită la o vecină. Rămasă nesupravegheată, aceasta a intrat pe balcon şi s-a aruncat în gol după ce în prealabil a ameninţat că se sinucide.

Victima era femeie de serviciu, şi se pare că suferea de o depresie după ce în urmă cu trei ani îşi pierduse soţul. Femeia era văduvă şi avea o fiică, studentă la Agronomie.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite