Treisprezece premii pentru gimnaştii de la „Millenium Art” Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional „Cupa Dunării” la Gimnastică Aerobică desfăşurată în Sala Sporturilor „Chauncey Hardy” din Giurgiu a adus la start aproximativ 240 de sportivi de la unsprezece cluburi din ţară. Gazdele de la Asociaţia „Millenium Art” au obţinut treisprezece locuri I.

Şase categorii de vârstă, patru probe şi trei nivele de pregătire. Acestea au fost coordonatele oferite sâmbătă de cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional „Cupa Dunării” la Gimnastică Aerobică.

Alături de clubul gazdă, Millenium Art, la competiţie au mai participat gimnaşti din Bucureşti, Arad, Craiova, Petroşani, Caracal, Ploieşti şi Slatina.

Sala a fost neîncăpătoare, spectacolul de pe parchet fiind urmărit cu sufletul la gură de cei prezenţi.
Arbitrajul competiţiei a fost asigurat de profesorii Gabriel Popescu (UNEFS Bucureşti) şi Adela Popescu (Clubul Copiilor şi Elevilor Sector 6 Bucureşti) dar şi de giurgiuveanca Mihaela Trandafir, licenţiată UNEFS.

„Cupa Dunării” a fost organizată de „Millenium Art” şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret în parteneriat cu Insectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu.

Sportivii de la „Millenium Art” au fost înscrişi la toate cele trei nivele de competiţie reuşind să obţină treisprezece locuri I prin Ana Maria Ciurilă, Giulia Burcuş, Florentina Soisun, Cosmina Zlotea, Beatrice Coman, Gabriel Cocoş (individual), Trio (clasele I-II, III-IV şi V-VI), Grup 4 (clasele III-IV), Grup 5 (clasele VII-VIII) şi Grup 6 (preşcolari şi clasele I-II).

„Participăm la competiţii din anul 2008 însă niciodată n-am reuşit o asemenea performanţă, numai locuri I” a declarat după concurs Flori Iordache, preşedintele Asociaţiei Culturale pentru Copii şi Tineret „Millenium Art”.

Sportivii de la „Millenium Art” vor participa la o serie de manifestări organizate de municipalitate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Următoarele competiţii pentru gimnaştii giurgiuveni sunt  programate în primăvara lui 2014.

VĂ MAI RECOMANDĂM:

Premieră la Giurgiu: Festival Naţional de Dans cu peste 200 de participanţi din România şi Bulgaria

Gimnastică aerobică: România câştigă cinci medalii la mondialele de la Cali

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite