Traficul în Vama Giurgiu a fost blocat din cauza unui accident produs în Bulgaria. Șoferii au așteptat până la cinci ore

0
0
Publicat:

În jurul orei 03:00, un autocamion înmatriculat în Turcia, care se deplasa pe sensul de ieşire din România, a lovit un rost de dilatare pe partea bulgară a Podului Prieteniei și apoi un parapet.

FOTO Poliția de Frontieră
FOTO Poliția de Frontieră

”Un ansamblu rutier a lovit parapeţii podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri de deplasare”, conform Poliţiei de Frontieră.

Pentru că au fost scurgeri de carburant, la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul ISU Giurgiu, iar în jurul orei 6.00 au sosit şi utilaje din Bulgaria pentru eliberarea carosabilului.

Traficul în Vama Giurgiu a fost reluat începând cu ora 10.00 pentru autoturisme, pe o singură arteră, iar timpul de aşteptare este de cinci ore. 

Vehiculele de mici dimensiuni vor circula alternativ, din ambele sensuri: pe cel de intrare, apoi pe ieşire din România. „Traficul se desfăşoară, în continuare cu greutate şi recomandăm persoanelor care intenţionează, în perioada imediat următoare, să ajungă în Bulgaria să evite P.T.F. Giurgiu şi să tranziteze frontiera prin celelalte puncte de frontieră deschise în regim international cu ţara vecină”, transmite Poliţia de Frontieră.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel:

☑️ pe raza jud. Constanţa - P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Dobromir.

☑️ pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi.

☑️ pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu.

☑️ pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea.

☑️ pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite