Când se va circula pe şoseaua de centură - Podul Prieteniei. Grindeanu: Era o ruşine ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drum de centura giurgiu foto asociatia pro infrastructura

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat marţi că stadiul lucrărilor la Podul Prieteniei (drumul de 5,72 km care leagă oraşul Giurgiu de oraşul Ruse) a fost realiuzat în proporţie de 95%.

În a doua parte a lunii decembrie 2021,  se va circula pe Drumul de legătură DN 5– Şoseaua de Centura – Pod Prieteniei 

Viceprim-ministrul Sorin Grindeanu alături de Premierul Nicolae Ciucă au inspectat astăzi, 30 noiembrie 2021,   şantierul obiectivului de investiţii “Drumul de legătură DN 5 km 60+500 – Şoseaua de Centură– Podul Prieteniei km 61+400”

Stadiul fizic de execuţie pentru cei 5,72 km (din care 5,10 km lungime drum de legătură si 0,62 km lungime drum reabilitat/lărgit) este de 95%. În aceste condiţii termenul estimat pentru darea în trafic este data de 20 decembrie 2021 urmând ca finalizarea tuturor lucrărilor să se realizeze până în luna aprilie 2022.

Ministrul Sorin Grindeanu a subliniat că va continua vizitele neanunţate pe şantierele obiectivelor de infrastructură şi că va verifica împreună cu cei de la CNAIR şi antreprenorii care este situaţia reală din teren.

În ceea ce priveşte obiectivul de infrastructură verificat astăzi, ministrul Sorin Grindeanu a declarat că ”sunt obiective importante pe care trebuie să le livrăm românilor. Era o ruşine a noastră ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie. Cred ca fiecare dintre noi a văzut cum arăta ieşirea sau intrarea în ţară dinspre Bulgaria. Antreprenorul, care este unul serios, s-a mobilizat  şi putem spune că acum avem şi noi un drum demn de zilele noastre. Aş vrea sa văd astfel de drumuri peste tot în ţară”

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite