Percheziții în Giurgiu la o instituție publică și la mai multe persoane fizice și juridice într-un dosar de abuz în serviciu

0
Publicat:

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Giurgiu efectuează luni percheziţii domiciliare în judeţ la domiciliile unor persoane fizice şi juridice, precum şi la sediul unei instituţii publice într-un dosar cu privire la infracțiuni de abuz în serviciu.

Polițiștii efectuează o percheziție la sediul primăriei Stănești FOTO arhivă Adevărul
Polițiștii efectuează o percheziție la sediul primăriei Stănești FOTO arhivă Adevărul

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Giurgiu, la domiciliile unor persoane fizice şi juridice, precum şi la sediul unei instituţii publice, Primăria Stăneşti, în vederea documentării şi probării activităţii infracţionale. În dosar sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public ar fi obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi fals material în înscrisuri oficiale", precizează reprezentanții IPJ Giurgiu.

Aceeaşi sursă informează că se desfăşoară cercetări cu privire la modalitatea presupus nelegală în legătură cu obţinerea unor contracte de achiziţii de către o instituţie publică privind executarea unor lucrări şi decontarea acestora către un operator economic, în baza unor documente nereale.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu vor fi citate 12 persoane, în vederea audierii, în calitate de martori. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite