Păţania unui român care a adus în ţară o maşină de 32.000 de euro pe platformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW confiscat FOTO Politia de forntiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean român care transporta pe o platformă, un autoturism marca BMW, în valoare de 32.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 08.05.2019, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român P.D., în vârstă de 31 ani, la volanul unei autoutilitare care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism marca BMV.

BMW confiscat FOTO Politia de forntiera

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în luna martie a acestui an.

Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 32.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.

BMW confiscat FOTO Politia de forntiera
GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite