Doi minori de 15 şi 16 ani, arestaţi preventiv după ce au atacat cu un cuţit un tânăr

0
0

Doi minori, cu vârste de 15 şi 16 ani, au fost arestaţi preventiv după ce ar fi lovit cu un cuţit, în zona capului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Bolintin Vale.

Suspecții au fost arestați FOTO Adevărul
Suspecții au fost arestați FOTO Adevărul

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Bolintin Vale au fost sesizaţi marţi, 29 noiembrie, prin apel 112, de către o femeie, de 45 de ani, din oraşul Bolintin Vale, cu privire la faptul că nepotul său, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un cuţit în zona capului. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, în urmă cu câteva zile, tânărul, de 20 de ani, ar fi avut un conflict, în spaţiul online, cu doi minori, de 15, respectiv 16 ani, iar la data de 29 noiembrie 2022, ora 13,15, cei doi minori l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu pumnii şi picioarele, în zona corpului şi a feţei, fiindu-i provocate leziuni", precizează informarea transmisă de IPJ Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, relatează Agerpres, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi minori au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar miercuri instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.   

Descinderi la o grupare periculoasă

Pe 23 noiembrie, polițiștii Capitalei - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat 123 de percheziții la sediile și punctele de lucru ale unor persoane juridice și la domiciliile mai multor persoane fizice suspectate de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, distrugere şi favorizarea făptuitorului.

„În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2018, ar fi fost constituit, la nivel naţional, un grup infracţional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracţiuni de şantaj, având ca obiect domeniul jocurilor de noroc. Membrii grupului, prin aplicarea a diferite forme de şantaj reprezentanţilor unor societăţi comerciale, ar fi urmărit eliminarea concurenţei în acest domeniu", se arată în comunicatul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), conform Agerpres. 

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite