CSS Giurgiu zdrobeşte Politehnica Iaşi, scor 92-47, reuşind prima victorie după două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSS Giurgiu a câştigat după două luni
CSS Giurgiu a câştigat după două luni

Seria de zece înfrângeri consecutive pentru CSS Giurgiu a luat sfârşit sâmbătă, 10 decembrie, baschetbaliştii antrenaţi de Alin Guţă spulberând “lanterna roşie” a Diviziei A, Politehnica Iaşi, cu scorul de 92-47.

Cu un lot format aproape în totalitate din tineri, Politehnica Iaşi nu a avut nicio şansă la malul Dunării, cedând fără drept de apel aşa cum a făcut-o în toate cele 12 runde precedente.

Kraemer, Vlaicu, Milovic şi Bivolaru au făcut spectacol atât de la linia de “trei” cât şi sub panou, reuşind o serie de coşuri spectaculoase după faze electrizante.

CSS Giurgiu - Politehnica Iaşi 92-47

CLICK PE IMAGINI PENTRU FOTOGALERIE

Gazdele au început tare partida, distanţându-se pe tabelă, după primul sfert, la douăzeci de puncte.

Pentru a mai rezolva din problema locurilor, oficialii CSS-ului au montat în spatele unuia dintre panouri, 56 de scaune, iubitorii sportului venind în număr mare la sala la fiecare meci al echipei giurgiuvene.

Kraemer, cel mai bun

Cu 29 de puncte marcate (15 dintre ele din spatele liniei de trei), 10 recuperări, 2 pase decisive, primul double-double stagional şi un indice de 35 în dreptul eficienţei, americanul Ray Kraemer a fost MVP-ul partidei.

Acesta a reuşit în cea de-a doua parte a jocului şi un “slam” spectaculos cu care a ridicat publicul în picioare.

De la gazde s-au mai remarcat Cătălin Vlaicu (15 puncte, 14 recuperări) aflat la al patrulea double-double din acest sezon, Zoran Milovic (14 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive) şi Daniel Bivolaru (14 puncte, 2 recuperări).

Ieşenii au avut în coordonatorul de joc Ionuţ Hurjui (11 puncte) cel mai bun marcator, de la oaspeţi remarcându-se şi “veteranul” Diviziei A, Dumitru Anghel (39 de ani) care a marcat 6 puncte şi a fost cel mai eficient baschetbalist al formaţiei moldave (+11).

În urma acestei victorii, CSS Giurgiu a acumulat 16 puncte cu care se menţine pe locul 14 în clasament, în timp ce Politehnica Iaşi rămâne în continuare fără victorie şi cu o zestre de numai 13 puncte.

CSS GIURGIU – Politehnica CSS Unirea Iaşi 92-47
                        (pe sferturi: 29-9, 18-16, 22-13, 23-9)
Sala Sporturilor, Giurgiu
Spectatori: 500
Arbitri: Gabriel Dima, Alexandru Anica şi Sefer Bedir

CSS GIURGIU: Kraemer 29p (5x3) , I. Corneanu 4p, Stojakovic 6p, Milovic 14p (4x3), C. Vlaicu 15p. Au mai evoluat: D. Bivolaru 14p, C. Stănescu 6p, M. Gâscă 2p, Cr. Nicolae 2p, Vătculescu, Cr. Corneanu. Antrenor: Alin Guţă.
POLITEHNICA IAŞI: Cobzaru 5p, Pintilie 6p (2x3), Hurjui 11p (3x3), M. Nicolae 10p, V. Popovici 6p. Au mai evoluat: D. Anghel 6p, Fl. Dăscălescu, Surugiu, L. Rotariu 3p (1x3), Necşanu. Antrenor: Costel Moscalu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite