Crimă pentru o pungă de cafea. Un deţinut proaspăt eliberat din închisoare şi-a ucis cu sânge rece un consătean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima a avut loc în satul Cetatea FOTO Adevărul
Crima a avut loc în satul Cetatea FOTO Adevărul

Un bărbat eliberat din închisoare în urmă cu o lună, în urma recursului compensatoriu, a ajuns din nou după gratii. Suspectul, arestat pentru 30 de zile, şi-a ucis cu sânge rece un consătean pentru o pungă de cafea.

Crimă oribilă a avut loc în satul Cetatea din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu. În urma unor neînţelegeri, bărbatul, proaspăt eliberat din închisoare unde executase o pedeapă pentru tentativă de omor, s-a gândit să resolve conflictul cu o lovitură de cuţit. L-a lovit de mai multe ori pe consăteanul său care, în urma rănilor suferite, a murit pe loc. Scandalul pornise, se pare, de la o pungă de cafea, scrie giurgiuveanul.ro. 

Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă seară, pe 2 decembrie.

Autorul crimei ieşise de o lună din penitenciar, unde ispăşea o pedeapsă pentru tentativă de omor. În prezent, el se află în arestul IPJ Giurgiu, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Te-ar putea interesa şi:

VIDEO Poliţist agresat de localnici, în timp ce încerca să salte un individ. Omul legii a scos pistolul şi a folosit spray-ul paralizant pentru a scăpa de atacatori

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a introdus aer comprimat în anus, cu un pistol

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri