Claudiu Manda a rămas fără permisul de conducere la două zile după nuntă. Cu ce viteză a fost prins circulând în localitate

0
0
Claudiu Manda şi actuala sa soţie, Lia Olguţa Vasilescu
Claudiu Manda şi actuala sa soţie, Lia Olguţa Vasilescu

O patrulă de la Poliţia Rutieră l-a prins luni, 1 aprilie, pe senatorul PSD Claudiu Manda rulând cu o viteză mult peste limita legală într-o localitate din Giurgiu.

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost prins de poliţişti luni, 1 aprilie, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 125 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţul Giurgiu. El a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile.

Potrivit unor surse, luni, în jurul orei 15.30, poliţiştii l-au prins, în oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pe Claudiu Manda, în timp ce conducea un autoturism Mercedes S Class cu viteza de 125 de kilometri pe oră în localitate, în condiţiile în care limita legală este de 50 de kilometri la oră.

Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu au organizat sâmbătă, 30 martie, petrecerea de nuntă în localitatea doljeană Işalniţa. La eveniment au participat peste 500 de invitaţi, în frunte cu liderii PSD Liviu Dragnea şi Vasilica Dăncilă.

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, pentru MEDIAFAX, după ce poliţiştii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile, fiind prins cu 125 km/h în localitate, că se grăbea să ajungă la Parlament, pentru că la ora 16.00 prezida şedinţa de plen a Senatului.

„La ora 16.00 aveam şedinţă la Senat. La 15.40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a afirmat Cladiu Manda, luni, pentru MEDIAFAX.

Olguţa Vasilescu a declarat, luni, că este jenant pentru Poliţia Română să dea pe surse informaţia că i-a fost suspendat permisul de conducere lui Claudiu Manda, pentru că a condus cu viteză. Ea a precizat că era şi ea în maşină şi au plecat mai târziu din Craiova.

„În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. Da aşa e. Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, luni seară la România TV.

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite