Accident rutier grav pe DN 5, între Giurgiu şi Bucureşti. O persoană a murit, iar două au fost descarcerate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu

Două autoturisme au fost implicate sâmbătă, 4 mai, într-un grav accident rutier pe raza localităţii Daia, judeţul Giurgiu. Din primele informaţii, este vorba de trei victime, dintre care una este decedată.

Trei persoane au fost rănite, dintre care una şi-a pierdut viaţa, în accidentul rutier de pe DN 5, pe raza localităţii Daia. 

Din primele informaţii, două autoturisme au fost implicate, o maşină de transport persoane şi un VW Golf 4. La sosirea echipajelor medicale, una dintre persoanele rănite era decedată.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de descarcerare uşoară. un echipaj ASAS din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu 8 subofiţeri şi 5 echipaje medicale aparţinând SAJ Giurgiu.

Două persoane au fost încarcerate.

Trei dintre victime sunt cetăţeni bulgari, ei fiind pasageri în autoturismul VW Golf. În maşina de transport persoane se aflau trei persoane care au scăpat nevătămate.

Accidentul rutier s-a produs pe sensul de mers Giurgiu - Bucureşti, traficul desfăşurându-se pe un singur sens.

„Sâmbătă, 4 mai, ora 17.45, pe DN 5, km 52+600, un autoturism condus de către un cetăţean bulgar, în timp ce conducea, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat lateral într-un auto de transport persoane, condus de către un barbat de 44 de ani, din comuna Chiajna, judetul Ilfov.

În urma evenimentului rutier, au fost rănite două persoane, respectiv conducătorul bulgar şi un pasager care se afla în maşină cu acesta şi o persoană decedată, pasager  al aceluiaşi autoturism (toţi trei cetăţeni bulgari).

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, transmite IPJ Giurgiu.


 

Accident rutier Giurgiu FOTO ISU Giurgiu

Pe aceeaşi temă:

Incendiu în zona Şantierul Naval Giurgiu la bordul unui împingător fluvial aflat în reparaţii

UPDATE Copil de 2 ani, blocat într-un apartament situat la etajul al doilea

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite