Weekend muzical cu Ştefan Bănică Jr. şi DJ-i în vogă, la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică Jr. în concert. Foto: Adevărul
Ştefan Bănică Jr. în concert. Foto: Adevărul

Concertele în aer liber organizate de municipalitate, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, vor avea loc pe esplanada Sălii Sporturilor

Va fi muzică pentru toate gusturile. Concertul lui Ştefan Bănică Junior reprezintă, fără îndoială, principala atracţie a acestui sfârşit de săptămână muzical. Spectatorii sunt aşteptaţi „cu mic, cu mare”, sâmbătă 22 decembrie, de la ora 20.00, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor. Intrarea este liberă.

Duminică, 23 decembrie, de la ora 19.00, în acelaşi loc, sunt aşteptaţi mai ales tinerii pentru care organizatorii au pregătit un show electro hip-hop care va fi susţinut de DJ Dare, DJ Remmy, Norzeatic & Avant’n’Gard, Policlinic aka Gojira, Byron, Floriman (MC Man, DJ Vasile, DJ Rolph, VJ Dia, VJ Andriana).

Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Dacă printre gusturile dumneavoastră muzicale nu se regăseşte rock-ul lui Bănică şi nici muzica electro hip-hop, aveţi o alternativă: un concer extraordinar de muzică rusească susţinut de solişti ai Teatrului de Operă din Chişinău. Acest spectacol poate fi vizionat, vineri, de la ora 19.00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite