Vitezoman periculos, depistat în trafic cu 152 de kilometri la oră în localitate. Are permis auto de doar câteva luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitezoman din Galaţi înregistrat pe radarul Poliţiei FOTO IPJ Galaţi
Vitezoman din Galaţi înregistrat pe radarul Poliţiei FOTO IPJ Galaţi

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 29 decembrie 2018, în localitatea Barcea din judeţul Galaţi, protagonist fiind un tânăr de 20 de ani care conducea un BMW. Cu nici 24 de ore înainte, pe DN25, tot în judeţul Galaţi, un alt şofer a fost depistat în timp ce rula cu 174 de kilometri la oră.

Două noi recorduri de viteză au fost stabilite, într-un interval de nici 24 de ore, pe drumul naţional DN25, în judeţul Galaţi. De „omologare” şi de efectele ulterioare s-au ocupat poliţiştii de la Rutieră.

Cel mai recent dintre incidente a avut loc sâmbătă, 29 decembrie 2018, când o maşină (marca BMW) a fost înregistrată de radarul Poliţiei rulând cu 152 km/h în localitatea Barcea, unde limita de viteză este de 50 km/h. 

Şoferul este un bărbat de 20 de ani din Drăgăneşti, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Tânărul are permis de conducere auto de doar câteva luni, însă asta nu l-a împiedicat să conducă cu o viteză de trei ori mai mare decât limita maximă.

Poliţiştii gălăţeni de la Rutieră au reţinut permisul bărbatului pentru o perioadă 90 zile şi i-au aplicat o amendă în valoare de 2.900 de lei.

Vă reamintim că vineri, 28 decembrie, tot pe DN 25, dar în dreptul localităţii Vasile Alecsandri, unde limita de viteză este de 90 km/h, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au surprins un autoturism care circula cu viteza de 174 km/h. Conducătorul auto, un bărbat de 30 ani din municipiul Galaţi, a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite