Un cunoscut cântăreţ de muzică populară a scăpat cu viaţă după ce unul din cauciucurile maşinii i-a explodat pe serpentine: „Scula rea nu piere!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident

Interpretul bihorean de muzică populară Cornel Borza a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură, după ce unul din cauciucuri i-a explodat, vineri după-amiaza, pe serpentinele de pe DN1, în localitatea Bucea din judeţul Cluj.

Evenimentul rutier s-a produs în timp ce maşina cobora de pe Piatra Craiului, în drum spre municipiul Cluj Napoca. „A fost un eveniment rutier fără victime în care au fost implicate două autoturisme. Una dintre maşini a ricoşat într-un gard”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Cluj, agentul şef principal Traian Morar

Cornel Borza s-a aflat pe scaunul din dreapta şoferului şi, potrivit declaraţiei sale, dormea în momentul în care pneul maşinii a explodat. 

accident

 Foto: alesdonline.ro

„Am aţipit pe scaunul din dreapta şoferului, că eu nu conduc.  De la şofer ştiu că a explodat cauciucul de la una din roţile din spate, carosabilul a fost ud, ne-am lovit de o maşină de pe sensul opus şi apoi de un gard. Eu m-am trezit în curtea omului. Bine că nu a fost mai rău, că după acea maşină era un TIR. Scula rea nu piere”, a explicat Borza, glumind.

Folcloristul îşi va continua drumul spre Cluj, unde urmează să susţină un concert în cadrul unui spectacol organizat de Consiliul judeţean Cluj, iar de acolo se va întoarce vineri noaptea, la Oradea, urmând ca sâmbătă să plece spre Aeroportul din Budapeste, iar de acolo spre Statele Unite ale Americii, tot pentru un concert, de astă dată pentru românii din Chicago. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite