VIDEO Un adolescent a furat o maşină de lux, fiind reţinut de poliţişti după o urmărire ca în filme. Oamenii legii au tras şase focuri de armă pentru a-l opri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii gălăţeni au reţinut un adolescent din comuna gălăţeană Umbrăreşti, bănuit de furtul unui autoturism de lux. Puştiul a ignorat semnalele poliţiştilor şi a trecut în viteză de un blocaj rutier, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să îşi folosească armamentul pentru a-l opri din cursa nebunească.

Pe 1 august, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de o tânără de 26 de ani, din comuna gălăţeană Cuza Vodă, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autovehiculul.

Fata intenţiona să vândă maşina de lux şi a acceptat  să o lase pe mâna unui tânăr care se arătase interesat să o achiziţioneze. În timp ce se deplasau cu maşina pe raza municipiului Galaţi, presupusul cumpărător i-a smuls tinerei telefonul din mână, aceasta aflându-se pe locul din dreapta faţă. De teamă, fata a sărit din maşină, iar tânărul şi-a continuat drumul cu autoturismul.

”Imediat au fost alertate toate echipajele de siguranţă publică din Galaţi, precum şi din judeţele învecinate şi au fost instituite filtre rutiere. În aceeaşi zi,  pe raza comunei Iveşti, autoturismul în cauză a evitat blocajul rutier, refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor şi continuând deplasarea pe un trotuar pietonal şi pe un alt drum din localitate. Pentru oprirea autoturismului s-au tras şase focuri cu armamentul din dotare”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Autoturismul a fost găsit într-o pădure de pe raza comunei Iveşti, fiind avariat în proporţie de 40%. Acesta a fost predat proprietarului. Poliţiştii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere fără permis şi tentativă la infracţiunea de lipsire de libertate.

Pe 7 august, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite