VIDEO Bărbat aflat în stare de ebrietate, doborât cu o lovitură de pumn în plină stradă de un agent de pază. Agresorul este cercetat pentru purtare abuzivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
betiv lovitura Galati

Un bărbat de 48 de ani care provocase scandal într-un local de alimentaţie publică a fost lovit cu pumnul de un agent de pază după ce a intrat într-un conflict cu acesta.

Vineri, 4 octombrie, un bărbat de 48 de ani, aflat în stare de ebrietate,  a provocat scandal într-un local de alimentaţie publică situat pe strada Siderurgiştilor din Galaţi.

Administratorul societăţii a apăsat butonul de panică şi, în scurt timp, la faţa locului a ajuns un agent de pază, angajat al unei firme de pază autorizate.

”Deşi bărbatul care provocase scandalul părăsise deja barul, agentul de pază a avut un conflict verbal cu acesta, motiv pentru care l-a lovit cu pumnul în zona feţei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii l-au identificat pe agentul de pază, acesta fiind un tânăr de 24 de ani, şi s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de purtare abuzivă. Tânărul este audiat în prezent la sediul Poliţiei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite