Un bărbat din Argeş a încercat să urce cu forţa în maşină o tânără de 18 ani. Ulterior, s-a năpustit cu pumnii asupra femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani din comuna argeşeană Domneşti va fi prezentat vineri, 27 septembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Individul este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe asupra fostei sale prietene

Bărbatul a fost reţinut joi, 26 septembrie, de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş după ce a încercat s-o bage cu forţa în maşină pe fosta sa iubită şi s-a năspustit, apoi, cu pumnii asupra ei.

"Din cercetări s-a stabilit că, în dimineaţa aceleiaşi zile, cel în cauză ar fi încercat să o determine pe o tânără de 18 ani, cu care a avut în trecut o relaţie de prietenie, să se urce în autovehiculul cu care se deplasa, ulterior acesta lovind-o. După comiterea faptei, bărbatul a fost identificat în trafic de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti":, precizează IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite