Urmărit general depistat la un control de rutină al Poliţiei Rutiere. S-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Galaţi a fost preluat de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale, după ce s-a descoperit că era dat în urmărire generală. El este cercetat acum şi pentru conducere a unui vehicul fără permis, după ce s-a urcat la volan având permisul suspendat.

Pe 10 septembrie, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Galaţi au depistat o persoană care conducea un autoturism în zona strada Prelungirea Brăilei din municipiul Galaţi având permisul de conducere suspendat. 

”La o verificare mai amănunţită s-a constatat faptul că persoana în cauză figurează în baza de date ca fiind dat în urmărire generală pentru arestare în vederea extrădării. În cauză au fost întocmite documentele legale şi predat în custodia poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale pentru continuarea cercetărilor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Bărbatul s-a ales acum şi cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite