UPDATE VIDEO Explozie puternică în zona centrală a Galaţiului. Mai multe persoane sunt rănite, un bloc este afectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parterul blocului unde a avut loc deflagraţia a fost devastat de suflul exploziei FOTO captură video ISU Galaţi
Parterul blocului unde a avut loc deflagraţia a fost devastat de suflul exploziei FOTO captură video ISU Galaţi

Deflagraţia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 8,00. Potrivit pompierilor este vorba de blocul N6 din apropiere de Biserica Sfântul Nicolae. Au fost înregistrate 5 victime. Pompierii au evacuat 21 de persoane din imobil.

UPDATE Ora 8,43

Potrivit pompierilor, explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze la demisolul blocului din zona centrală a Galaţiului.

UPDATE ora 8,40

Potrivit ISU, au fost înregistrate 5 victime,din care una cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporala si 4 victime cu traumatisme uşoare. Au fost evacuate 21 de persoane, din care 3 copii, 7 vârstnici si 11 adulţi.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Incident dramatic, joi, 29 octombrie, în zona centrală a municipiului Galaţi. O puternică explozie s-a produs în jurul orei 8,00, în blocul de locuinţe N6.

Potrivit martorilor, suflul exploziei a fost simţit de la câteva sute de metri, iar zgomotul s-a auzit de la câţiva kilometri, chiar şi din satele învecinate oraşului.

Blocul în care s-a produs explozia a rămas fără geamuri, la fel şi câteva din blocurile învecinate. Potrivit unor informaţii preliminare, cauza ar fi o centrală termică defectă. Pompierii sunt la faţa locului şi intervin, urmând să identifice victimele şi să depisteze cauzele.

Imagine indisponibilă

Explozia a devastat blocul N1 FOTO captură video ISU Galaţi

În urmă cu câteva zile, circulaţia rutieră din centrul oraşului a fost oprită din cauza mirosului de gaze persistent, dar sursa nu a fost depistată.

Vom reveni cu amănunte.

Vă recomandăm şi:

 Un mort şi zeci de oameni evacuaţi dintr-un bloc din Capitală, în urma unei explozii FOTO

 Ministerul Apărări: Încă doi militari care se aflau în echipajul maşinii de luptă afectate de explozia din Afganistan au nevoie de îngrijirile medicilor

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite