UPDATE O nouă surpare subterană la Galaţi. Conducta care a provocat hăul de sub carosabil a fost reparată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Primăriei Galaţi, surparea subterană a fost produsă de o avarie la o conductă de apă aparţinând companiei publice Apă Canal SA. Zona afectată şi închisă temporar traficului se află la intersecţia bulevardului Brăilei cu strada Saturn, în Ţiglina I.

UPDATE

Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi a anunţat că circulaţia troleibuzelor care asigură traseele 102 si 104 a fost reluată de sîmbătă de la prânz, iar avaria la conducta operatorului Apa Canal a fost remediată, fără să fie afectată alimentarea cu apă a locuitorilor din zonă. 

Restricţiile de circulaţie anunţate vineri seară se menţin însă, iar echipe ale Apa Canal vor executa lucrări suplimentare pentru montarea unei noi piese pe conducta.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Primăria municipiului Galaţi a anunţat că, în urma unei avarii survenită vineri după-amiază, la o conductă aparţinând operatorului Apă-Canal (ceea ce a condus la o surpare între 2 şi 4 mp, pe strada Brăilei, în zona intersecţiei cu strada Saturn, pe sensul de mers către centru), s-au luat o serie de măsuri pentru siguranţa circulaţiei.

Astfel, zona unde echipe ale Apă-Canal intervin pentru remedierea situaţiei a fost semnalizată şi s-au impus restricţii de circulaţie.

Accesul autovehiculelor dinspre strada Saturn, de la Aleea Cinema Vip, către strada Brăilei este interzis, iar traficul dinspre strada Saturn a fost deviat astfel pe Aleea Cinema Vip (aceasta devenind temporar stradă cu sens unic) către str. Regiment 11 Siret. Implicit, accesul maşinilor dinspre str. Regiment 11 Siret pe strada Aleea Cimena Vip a fost interzis.

Totodată, semafoarele din zonă au in prezent galben intermitent. De asemenea, troleibuzele care asigură traseele 102 şi 104 au fost înlocuite cu autobuze.

Se estimează că avaria va fi remediată în cursul acestei nopţi, fară să fie afectată alimentarea cu apă a locuitorilor din zonă

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite