Un tânăr a fost surprins de poliţiştii de frontieră la volanul unui autoturism care avea numerele altui autovehicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul s-a ales cu dosar penal şi va fi judecat pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi pentru fals în documente.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit ieri în trafic, pentru control, pe DN 26, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa un autoturism marca Ford, cu numere de înmatriculare provizorii, condus de cetăţeanul român F. T., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul Ford oprit pentru control nu figura ca fiind înmatriculat, iar numerele de circulaţie provizorii au fost atribuite unui autovehicul marca Volkswagen Transporter.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite