Un poliţist de la Secţia 2 din Galaţi a fost lovit de un scandalagiu beat. Omul legii a ajuns la spital plin de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul tânărului agresor a fost preluat de un procuror. Foto: Adevărul
Cazul tânărului agresor a fost preluat de un procuror. Foto: Adevărul

Scandalagiul fusese săltat, împreună cu un un amic de-al lui, din faţa unui bloc din Galaţi, după ce locatarii au sunat la Poliţie şi au anunţa faptul că cei doi fac gălăgie.

Ieri seară, în jurul orei 18.30, Secţia 2 Poliţie Galaţi a fost sesizată de o femeie despre faptul că în faţa unui bloc de pe strada Siderurgiştilor din mun. Galaţi, doi bărbaţi tulbură liniştea locatarilor.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, care a identificat suspecţii ca fiind doi bărbaţi de 28, respectiv 29 ani, ambii din Galaţi.

Întrucât cei doi indivizi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, tulburau liniştea publică s-a luat măsura administrativă a conducerii la sediul poliţiei, în vederea sancţionării contravenţionale.

În sediul poliţiei, bărbatul de 29 ani a devenit recalcitrant, având un comportament violent. Trecându-se la încătuşare, suspectul a opus rezistenţă şi a bruscat şi lovit un agent de poliţie în zona arcadei ochiului stâng. A fost solicitată intervenţia unei echipaj SMURD, care i-a acordat poliţistului îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi suspecţi au fost încăuşaţi şi ulterior sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite