Un fotbalist de la Oțelul Galați și-a tatuat toată familia pe burtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posesorul neobișnuitului tatuaj este mijlocașul Liviu Antal (22 ani). El spune că a recurs la respectivul gest deoarece, pentru el, părinții și sora lui sunt cele mai importanți oameni de pe pământ.

Când vine vorba de cel mai tatuat fotbalist român, cu greu poți găsi pe cineva care să nu-l nominalizeze pe Adrian Mutu, pe corpul căruia se află zeci de desene complicate. Însă dacă este să vorbim despre jucătorul cu cel mai emoționant tatuaj, atunci cu siguranță că mijlocașul Liviu Antal, de la Oțelul Galați, este un candidat redutabil, dat fiind că pe abdomenul lui se află chipurile membrilor familiei lui.

Fotbalul l-a despărțit de familie

Liviu Antal s-a născut la Şimleu Silvaniei ( judeţul Sălaj) și a plecat de lângă familie pe când era doar în clasa a cincea. Astfel a ajuns la LPS Oradea, apoi la Concordia Chiajna, ASA Tg. Mures, pentru ca în cele din urmă să traverseze ţara, venind la Oţelul, cu care a câștigat deja, la doar 22 de ani, campionatul și supercupa. Mai mult, Antal a fost om de bază în meciurile din grupele Ligii Campionilor.

Spune că adolescenţa trăită printre străini l-a făcut să simtă din plin cât de preţioasă este afecţiunea familiei şi nu ratează nici un prilej de a le spune celor de acasă cât de mult îi preţuieşte.

Mijlocaşul liderului Ligii 1 a găsit un mod inedit de a-şi arăta dragostea faţă de familie, de care fotbalul l-a ținut (și în ține) mult timp departe. În urmă cu doi ani, el și-a tatuat pe abdomen chipurile părinților lui, Ioan şi Eleonora Antal, dar şi pe cel al Florentinei, sora lui.

Îmi iubesc familia ca pe ochii din cap. A fost modul meu de a arăta cât de mult îi preţuiesc. E talismanul meu, uite ce bine ne merge de când îl am", a mărturisit Liviu Antal.

Cei mai tatuați fotbaliști români

Cel mai tatuat fotbalist român este briliantul Adrian Mutu, pe corpul căruia se află zeci de desene. El este însă departe de a-l ajunge pe David Beckham, liderul mondial al fotbaliștilor prin prisma acestui hobby.

Cel mai tatulat de la Oțelul Galați este Samuel Cojoc, bun prieten cu Antal, dar și cu cluburile de noapte, motiv pentru care s-a „lipit" de mai multe suspendări din partea antrenorului.

Cel mai ciudat tatuaj pe care îl are un fotbalist român se află pe pielea lui Mihai Roman (ex-Steaua, acum joacă la o echipă obscură din Republica Moldova). El are mai multe tatuaje, dar cel mai mediatizat este cel care și l-a făcut într-o zonă incomodă. Din motive doar de ele știute, Roman și-a scris pe penis cuvântul „TAXI".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite