Un copil a sunat la 112 pentru ca el şi mama lui să fie salvaţi de tatăl violent. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO debanat.ro
FOTO debanat.ro

Jandarmii au intervenit la Galaţi după ce un copil a cerut ajutorul oamenilor legii pentru a-l potoli pe tatăl său, care era beat şi devenise violent. Pentru că nu au reuşit să îl liniştească, forţele de ordine l-au condus la Spitalul de Psihiatrie pentru o evaluare medicală de specialitate.

Miercuri, 3 februarie, la ora 23,45, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi a fost direcţionat de către dispeceratul Poliţiei în cartierul Micro 19, unde un minor reclama un scandal în familie.

”Uşa apartamentului a fost deschisă jandarmilor de către copil, speriat de comportamentul tatălui, care era într-o stare avansată de ebrietate. Jandarmii au încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul a devenit mai violent la vederea oamenilor în uniformă”, a declarat locotenentul Cătălin Mircea Bădin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Întrucât încercările jandarmilor şi ale familiei de a-l linişti nu au avut succes şi pentru că bărbatul  devenise un real pericol pentru soţie şi copil, oamenii legii au solicitat sprijinul unui echipaj medical pentru a-l transporta la Spitalul de Psihiatrie, în vederea unei evaluări medicale de specialitate.

Bărbatul s-a ales şi cu o amendă de 200 de  lei, iar soţia acestuia a fost consiliată cu privire la căile legale pe care le poate urma pentru soluţionarea problemelor familiale.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

DNA a descins la Apele Române, după scandalul cu ospătăriţa angajată inginer

Scandal la Primăria Capitalei. Bădulescu: „Daţi-vă că sparg uşa! Nicuşor Dan e o panaramă de primar. Ăsta nu e om sănătos la minte”. De unde a plecat totul

GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite