Un băiat de 14 ani a violat o femeie de 69 de ani, după care s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Patrichi, în vârstă de 14 ani, din Crăieşti, judeţul Galaţi, a violat-o pe vecina sa, sexagenară, iar apoi s-a spânzurat de un copac din pădurea aflată în apropierea satului.

Totul s-a întâmplat  la primele ore ale dimineţii de vineri, în comuna Vărlezi, satul Crăieşti, situat la aproximativ 60 de kilometri de Galaţi.
Minorul a pătruns în casa femeii, în timp ce aceasta îşi făcea treburile prin gospodărie şi a s-a ascuns în spatele uşii de la intrare, aşteptând-o să intre în casă

Când victima a deschis uşa, el a sărit cu un cuţit la gâtul ei şi a ameninţat-o cu moartea dacă nu i se supune.
A batjocorit-o fără milă, lăsând-o aproape fără suflare şi a fugit de la locul faptei.
Îngrozit de gândul că va ajunge la puşcărie, adolescentul  a ales să-şi pună capăt zilelor, în pădurea de la marginea satului. 
„Fratele meu s-a sinucis de frica poliţiştilor, care l-au hăituit”, a declarat Tică Patrichi.

Victima, Tinca Oprişan, a ajuns în spital în stare foarte gravă, iar medicii încearcă să o ţină în viaţă, leziunile produse în urma violului fiind extrem de grave.

„Bătrâna a fost victima unui viol în cursul zilei de ieri. A fost adusă la spitalul nostru, unde s-au constatat leziuni grave în zona genitală. A venit în stare de şoc şi a fost supusă unei intervenţi chirurgicale. Agresuinea sexuală a fost atât de violentă încât s-a creat o comunicare între cavitatea vaginală şi cea abdominală”, declarat Călina Lazarovici, director al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

După ce violatorul a fugit, bătrâna s-a târât până la postul de poliţie din sat pentru a reclama grozăvia, mai ales că a mai trecut printr-o astfel de întâmplare, în urmă cu cinci ani.

„Femeia a anunţat poliţiştii din comună că a fost violată de un minor de 14 ani. Acesta a ameninţat-o cu un cuţit şi a forţat-o să întreţină relaţii sexuale”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Vecinii băiatului de 14 ani spun că familia este una dezorganizată, cu părinţii alcoolici şi cu un alt copil, încă minor, care este cercetat de către poliţişti pentru tentativă de omor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite