Trupa Provincialii concertează la Galaţi pe 16 octombrie. Ionuţ Ungureanu: "Este unul dintre locurile noastre favorite"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Provincialii. Foto: arhiva trupei
Provincialii. Foto: arhiva trupei

Trupa are în palmares sute de concerte, şase albume, două participări la Eurovision (locul 2 în selecţia naţională), două premii la Mamaia (locul 1 la interpretare, locul 2 la creaţie), participare la Cerbul de Aur, festivaluri internaţionale. Spectacolul are loc la Teatris.

Vineri, 16 octombrie, trupa Provincialii se întoarce la Galaţi, mai exact la Teatris, pentru a patra oară, la cererea publicului.

„La Teatris toată lumea se simte bine, fiecare poate să se exprime în felul lui, aşa că avem parte de un public vesel şi foarte implicat. Nu e de mirare că Teatris a devenit unul dintre locurile noastre favorite de concert” , spune Ionuţ Ungureanu, solistul trupei.

Având la activ 15 ani de showbiz, Provincialii reuşesc să facă spectacol la fiecare apariţie scenică. Într-o formulă extinsă, de 11 muzicieni, trupa abordează un repertoriu mixt, format din piese proprii şi prelucrări din folclorul românesc şi internaţional, reuşind să atragă categorii de public foarte diverse.

Trupa Provincialii are în palmares sute de concerte, şase albume, două participări la Eurovision (locul 2 în selecţia naţională), două premii la Mamaia (locul 1 la interpretare, locul 2 la creaţie), participare la Cerbul de Aur, festivaluri internaţionale şi probabil mai mult de o mie de ore petrecute pe scenă.

Înfiinţată ca rod al frumoasei prietenii dintre Ionuţ Ungureanu (solistul trupei) şi Eugen Radu (pianistul), trupa şi-a propus încă de la început să facă muzică la un nivel cât mai înalt, neţinând cont neapărat de tendinţele modei din showbiz-ul autohton.

Pentru concertul din 16 octombrie de la Teatris, Ionuţ Ungureanu – voce, Aliona Triboi – voce, Sandu Rotaru – vioară, Eugen Radu – clape, Alberto Mantoiu – chitară, Vadim Tichişan– tobe, Emil Marcu – bas, Cristinel Cantea – trompetă, Andrei Trifan – bariton, Cristinel Mihai - saxofon, Georgel Cantea – tubă au pregătit un setlist special.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite