Trei morți și opt răniți într-un accident rutier. Planul roșu de intervenție, activat la Galați VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident cu victime multiple s-a produs luni dimineață, 13 noiembrie 2023, pe DN25, în județul Galați. Trei oameni au murit, iar opt sunt grav răniți, în ciocnirea unui autoturism cu un microbuz de călători.

Elicopterul SMURD intervine la accident FOTO: Direcția Regională Drumuri și Poduri
Elicopterul SMURD intervine la accident FOTO: Direcția Regională Drumuri și Poduri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 25 Galați-Tecuci, în zona localității Independența, județul Galați, un microbuz de transport persoane s-a izbit de un autoturism.

„La data de 13 noiembrie 2023, la ora 07.05, pe DN 25, la intrare în localitatea Independența a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia trei persoane au decedat și alte opt au fost rănite”, a transmis Poliția Galați.

Potrivit ISU Galați, a fost pus în aplicare planul roșu de interventie si au fost trimise la fata locului 7 autospeciale-o autospeciala de la Galati- Pechea, ambulanta SMURD tip B si C, autospeciala pentru salvarea victimelor multiple de la Detasamentul de Pompieri Galati si 3 ambulante SAJ. De asemenea, la fața locului a ajuns și elicopterul SMURD. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri  pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 8.00.

REVENIM CU AMĂNUNTE

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite