Familie de refugiați ucraineni, spulberată pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia era însărcinată și a pierdut copilul

0
Publicat:

Doi cetățeni ucraineni, soț și soție, au fost grav accidentați de un șofer de 19 ani din Galați, în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni. Femeia era însărcinată în 34 de săptămâni și, din păcate, a pierdut sarcina.

Accident grav pe o trecere de pietoni din Galați FOTO: Arhivă
Accident grav pe o trecere de pietoni din Galați FOTO: Arhivă

Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc joi seară, 9 noiembrie 2023, pe bulevardul Brăilei, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat. O mașină condusă de un gălățean i-a lovit pe cei doi ucraineni, refugiați în România din cauza războiului.

Un bărbat, cu vârsta de 19 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, a surprins și accidentat două persoane care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric.

Femeia a pierdut sarcina

Victimele sunt o femeie, cu vârsta de 30 de ani, și soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare. 

„Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare. Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului”, a anunțat Poliția Galați.

Potrivit IPJ Galați, rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive. Șoferul mașinii a fost condus la spital, acolo unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un „dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite