Transurb s-a înnoit cu 20 de autobuze aduse din Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această săptămână, pe străzile Galaţiului pot fi văzute cele 20 de autobuze achiziţionate din Olanda. Este vorba despre modelele SB - 250, produse de DAF şi fabricate în perioada 2002 - 2004

„Procedurile s-au terminat şi din această săptămână am început să le scoatem pe trasee. Circulă toate 20, sunt foarte bune, mă declar mulţumită de ele. Şi salonul este îngrijit, scaunele arată foarte bine şi sperăm să rămână tot la fel şi peste un an. Noi încercăm să le menţinem curate, dar asta depinde şi de călătorii care vor circula cu ele”, a declarat Genica Totolici, Director Transurb SA Galaţi.

Noile autobuze au podeaua joasă şi facilitează transportul persoanelor cu handicap. De asemenea, mijloacele de transport olandeze sunt dotate cu sistem de climatizare şi afişaj electronic şi au o capacitate de aproximativ 80 de persoane fiecare.

Primii gălăţeni care au circulat cu noile autobuze s-au arătat încântaţi nu doar de aspectul acestora, ci şi de calitatea călătoriei.

La rândul lor, şoferii Transurb s-au arătat mulţumiţi că maşinile pot fi conduse cu uşurinţă.

„Avem nevoie de şoferi pentru că anul acesta au plecat aproximativ 50 de şoferi, unii s-au pensionat, alţii au plecat să lucreze pe mijloace de transport în Spania, sau Elveţia. Şi-au dorit un salariu mai bun”, a declarat Genica Totolici, Director Transurb SA Galaţi.

Transportul public de călători din Galaţi va mai beneficia de alte 20 de autobuze. La finalul acestei luni, va avea loc o licitaţie pentru achiziţionarea noilor autobuze.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite