Tragedie în Săptămâna Mare. Bărbat găsit mort într-o fântână. Fiica sa anunțase dispariția lui

0
Publicat:

Pompierii au fost chemați să intervină în satul Malul Alb din comuna Drăgănești, județul Galați, pentru a scoate un bărbat dintr-o fântână. Echipajul medical nu a mai putut face altceva decât să constate decesul.

Pompierii l-au scos pe bărbat din fântănă FOTO ISU Galați
Pompierii l-au scos pe bărbat din fântănă FOTO ISU Galați

O tânără din localitatea Malul Alb, comuna Drăgănești, județul Galați, a sunat la 112 pentru că nu și-a mai găsit tatăl când a revenit acasă. Bărbatul fusese părăsit de soție și era cunoscut ca un consumator de alcool.

În cele din urmă, gălățeanul a fost găsit în fântâna din curtea casei sale.

„Misiune degajare persoană (bărbat căzut în fântână), comuna Drăgănești, localitatea Malul Alb. Se deplasează o autospecială de la Detasamentul de Pompieri Tecuci”, a precizat căpitanul Dan Cristian Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Pompierii l-au scos pe bărbat, iar echipajul medical a constatat decesul.

„A fost extras un bărbat, de 45 ani. Serviciul Județean de Ambulanță a constatat decesul”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Apelul la 112 a fost dat de fiica victimei FOTO ISU Galați
Apelul la 112 a fost dat de fiica victimei FOTO ISU Galați

Polițiștii anchetează circumstanțele morții bărbatului pentru a stabili dacă a fost vorba de o crimă sau de sinucidere.

S-a sinucis aruncându-se într-o fântână

O dramă asemănătoare a avut loc la începutul acestui an într-un sat din județul Vaslui. O femeie în vârstă de 43 de ani a murit la 30 ianuarie 2024, într-o fântână din localitatea Lipovăţ, județul Vaslui. Vasluianca și-a pus capăt zilelor și a lăsat și un bilet de adio în care și-a cerut scuze pentru gestul său.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă pentru salvarea unei femei de 43 de ani, mamă a doi copii, despre care se crezuse inițial că a căzut accidental într-o fântână.

„La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsită o femeie căzută într-o fântână, în stare de inconştienţă. Femeia în vârstă de 43 ani a fost găsită căzută cu capul în apă. Victima a fost extrasă în timpul cel mai rapid posibil. După aducerea victimei la suprafaţă, salvatorii au început manevrele de resuscitare, însă aceasta nu a răspuns pozitiv, femeia fiind declarată decedată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Soțul femeii a fost cel care a anunțat Poliția, susținând că, de fapt, partenera lui de viață s-a aruncat în fântână.

„Marți, 30 ianuarie 2024, Poliția municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Lipovăț, județul Vaslui, cu privire la faptul că soția sa, în vârstă în 43 de ani, s-ar fi aruncat într-o fântână din curtea locuinței. Cadavrul femeii a fost scos de către pompieri din fântână, ulterior fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei medico-legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Sunt indicii că femeia suferea de depresie. Ea a lăsat un bilet de adio, în care și-a cerut scuze pentru gestul său.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror, urmează să stabilească care au fost împrejurările care au dus la căderea victimei în fântână şi decesul acesteia. 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite