Traficantul de carne vie care a obligat o copilă să facă sex cu 18 bărbaţi într-o singură zi. Ardea adolescente cu fierul de călcat ca să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Munteanu este unul dintre cei mai sadici traficanţi de carne din România, având la activ zeci de răpiri de adolescente şi tinere, pe care le obliga să se prostitueze.

Un bărbat din Galaţi, Florin Munteanu, a cerut Tribunalului revizuirea sentinţei pronunţate în cazul său pe motiv că nu a avut parte de un proces corect, acesta fiind în prezent în executarea unei pedepse de 17 ani de închisoare pentru trafic de persoane. 

Instanţa a decis pe 7 mai să judece cererea luna viitoare, dată până la care Florin Munteanu poate depunde dovezile care ar proba injusteţea procesului său. Bărbatul a constituit un grup infracţional alături de Marian Munteanu, Vasile Munteanu şi Roxana Costea, împreună cu care racola minore de 15,16 ani, pe care le obligau apoi să se prostitueze. 

Potrivit anchetatorilor, mai multe dintre minore purtau pe trup urmele de arsuri de ţigară şi de fier de călcat, precum şi ale loviturilor cu bâta de baseball administrate de Florin Munteanu şi ceilalţi membri ai grupării sale, făcute în decursul lungilor „şedinţe" de tortură. 

Membrii clanului Munteanu au vândut reţelelor internaţionale de prostituţie zeci de tinere. Numai în toamna lui 2009, când au fost prinşi, indivizii racolaseră opt fete cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, pentru practicarea prostituţiei. De pe urma acestora, cei doi au obţinut un „profit" de 25.000 de lei. Multe dintre fete erau trimise în Italia, unde interlopii avea conexiuni cu o serie de infractori de origine română şi albaneză, perioada petrecută în ţară fiind considerată ca „practică şi probă". 

Anchetatorii au descoperit că o minoră, Elena, a făcut greşeala să se împrumute 400 de euro de la Vasile Munteanu, iar când nu a putut plăti datoria la scadenţă, individul  a forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu alţi bărbaţi. Asta nu înainte ca el şi Florin Munteanu să o violeze pe adolescentă. 

De parcă nu ar fi fost de ajuns, minora a fost obligată să facă sex în aceeaşi zi cu 18 bărbaţi, ca un soi de iniţiere în branşă. Procurorii au estimat că traficanţii de carne vie au obţinut 40.000 de lei doar din exploatarea sexuală a Elenei. Valentina este o altă minoră care a căzut în mâna grupării infracţionale, fiind abordată iniţial de Roxana Costea. 

Fata cerea 150 de lei pentru o oră de sex şi 1.200 de lei pentru a petrece o noapte cu clientul. Când nu erau mulţumiţi de cât încasa minora într-o zi, aceasta era lovită cu bâta şi arsă cu fierul de călcat, ”procedura” fiind aplicată şi altor fete. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Vasile Munteanu la 9 ani de închisoare, Florin Munteanu ar urma să execute 17 ani de închisoare, Marian Munteanu a primit 18 ani de închisoare, iar Roxana Costea a fost trimisă după gratii pentru următorii 15 ani. 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite