Trafic rutier închis, timp de trei zile, pe un important bulevard din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Restricţia de circulaţie este cauzată de desfăşurarea unui eveniment sportiv organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, în colaborare cu „ACS Hobby Auto-Sport Brăila”.

Unul dintre cele mai circulate bulevarde din municipiul Galaţi va fi închis traficului rutier, timp de trei zile, pentru desfăşurarea unui eveniment sportiv.

Informaţia a fost confirmată de Primăria municipiului Galaţi, care a anunţat că în perioada dintre 26 iulie 2019 (de la ora 16.00) şi 28 iulie 2019 (ora 18.00), traficul rutier va fi blocat pe bulevardul Marii Uniri (Faleza Superioră), pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Cernat (Parcul Viva) şi strada Navelor (Port)

De asemenea va fi închisă şi o porţiune din strada Prelungirea Traian, pe tronsonul cuprins între strada Roşiori şi bulevardul Marii Uniri.

„Măsura se impune pentru derularea evenimentului „Galaţi Autoslalom Show”, care va avea loc în perioada 27-28 iulie, pe Faleza Superioară a Dunării, eveniment organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv în colaborare cu ACS Hobby Auto-Sport Brăila”, a precizat municipalitatea.

Accesul de pe bulevardul Marii Unirii (sensul dinspre trecerea Bac) spre zona centrală şi Port  este posibil fie pe traseul Prelungirea Coşbuc-strada Brăilei fie pe traseul strada Alexandru Cernat-strada Armata Poporului-strada Roşiori-Prelungirea Traian-strada Brăilei.

Accesul dinspre port către Trecerea Bac este posibil pe varianta strada Navelor-Strada Domnească-strada Brăilei-Prelungirea Coşbuc-bulevardul Marii Uniri sau pe strada Navelor-Strada Domnească-strada Brăilei-strada  Saturn/strada Cloşca.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite