Tom Degeţel îi invită pe cei mici la teatru. Spectacolul a cucerit de-a lungul timpului mii de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 16 octombrie 2016, atât picii cât şi cei mari sunt aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” la o întâlnire cu Tom Degeţel. Spectacolul a cucerit mii de spectatori într-un turneu ce a avut loc la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia.

Tom Degeţel, pus în scenă de Daniel Stanciu, este un spectacol extrem de viu, plin de haz şi nerv. Scenografia foarte sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, lasă publicului tânăr posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului „Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, Premiul special al juriului, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a făcut aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat în 2007 de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia.

Preţul unui biletel pentru copii este de 10 lei, iar adulţii vor plăti 12 lei.  
Pentru programul complet al teatrului, toţi cei interesaţi pot consulta pagina de Facebook şi website-ul instituţiei.


 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri