Spectacolele de la „Gulliver”, aplaudate îndelung la festivaluri de teatru pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săectacolul Mica Sirenă FOTO Teatrul „Gulliver” Galaţi
Săectacolul Mica Sirenă FOTO Teatrul „Gulliver” Galaţi

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” marchează începutul toamnei prin participarea la festivaluri de gen din ţară. În acest sfârşit de săptămână, actorii de la Gulliver vor juca două spectacole foarte îndrăgite de cei mici, la Festivalul internaţional de teatru pentru copil şi întreaga familie „Teatru, stradă şi copil”, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti şi, respectiv, Festivalul de teatru pentru copii „Aşchiuţă” din Piteşti.

Pentru a celebra toate artele care înfrumuseţează copilăria, programul celor două acţiuni culturale propune, pe lângă spectacolele de mânuire a marionetelor,  şi teatru de improvizaţie pentru copii, concerte, spectacol de ventrilocie, dar şi o conferinţă educaţională despre cum ne pregătim copiii pentru grădiniţă şi şcoală.

Participarea la aceste festivaluri reprezintă doar începutul unei lungi şi valoroase serii de evenimente pentru copii la care Teatrul Gulliver este invitat să ia parte. Toamna acestui an va fi una foarte încărcată pentru păpuşarii gălăţeni, care îşi vor arăta măestria şi vocaţia în cadrul mai multor festivaluri din Bucureşti, Iaşi, Alba Iulia, Cluj Napoca şi Timişoara.

Începutul oficial al stagiunii va avea loc duminică, 18 septembrie, la ora 10.30. Copiii, împreună cu părinţii şi bunicii, sunt aşteptaţi la „Cenuşăreasa”, spectacol ce a avut premiera în luna mai a acestui an, şi care a primit recunoştiinţa supremă a juriului Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”, unde a obţinut Marele Premiu.

Pentru a fi la curent cu activitatea artistică a Teatrului Gulliver, iubitorii acestuia pot accesa pagina de facebook  şi website-ul instituţiei. Preţul biletelor de intrare la spectacole rămâne acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.
 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri