Ţeapă cu Super Bingo Metropolis. Sute de bilete completate au fost găsite aruncate la marginea Galaţiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taloanele colectate pentru tombola „Super Bingo Metropolis”, de la Antena 1, au fost aruncate la marginea Galaţiului. Persoanele care au fost astfel înşelate spun că vor reclama frauda la Poliţie, în vreme ce firma organizatoare a declanşat o anchetă internă.

Distracţia, voia bună, fetele frumoase şi mai ales premiile de milioane, din cadrul concursului naţional Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, le-au luat minţile a sute de mii de jucători.

Citeşte şi:
Răsturnare de situaţie în cazul milionarului Bingo


Toţi aceşti oameni şi-au pus speranţa în concurs, condiderat o şansă de a scăpa din sărăcie.  Nu le-a trecut nici măcar un moment prin cap că taloanele pe care au dat bani grei nu ajung la extragerea de la Bucureşti, ci sunt aruncate în câmp sau pe la marginea oraşului.

Participanţii sunt revoltaţi

Câteva sute de astfel de taloane pentru Super Bingo Metropolis au fost găsite duminică aruncate la marginea Galaţiului, undeva în zona talciocului. Biletele au inscripţionată pe ele data de 7 martie 2010, iar concurenţii sunt toţi din mediul rural, conform datelor completate de aceştia. In grămada de bilete sunt şi cupoane mai vechi, din lunile noiembrie-decembrie.

Cartoanele prin intermediul cărora Super Bingo Metropolis „te face om” nu au mai ajuns niciodată în urnele de la Bucureşti, speranţele oamenilor rămânând undeva pe drum.
I-am sunat pe câţiva dintre cei ale căror nume erau înscrise pe bilete, pentru a le comunica faptul că au fot înşelaţi, iar reacţia lor a fost una furioasă.

„Joc la acest concurs încă de când s-a înfiinţat. Cupăr câte două – trei taloane. Aseară am stat până la ora 12 la televizor. Pentru ce? Să-şi bată joc de noi? Este groaznic ce se întâmplă. Trebuie traşi la răspundere, să plătească. Nu am pierdut nicio duminică”, spune Virginica Ferulaşcă, una dintre concurente, din Folteşti, judeţul Galaţi.

„Cumpăr câte trei cartoane pe săptămână. Am câştigat 100 de lei în urmă cu câteva luni, dar nu voi mai participa niciodată. Am crezut că voi câştiga şi eu ceva de 8 martie, ziua femeii, dar cartoanele mele stăteau foarte bine ascunse. Pe lângă faptul că sunt hoţi, mai sunt şi proşti. Puteau să le ardă şi nu le mai găsea nimeni”, spune Elena Postolache, din Tg. Bujor, o altă jucătoare înrăită.

Anchetă internă

Reprezentanţii „Super Bingo Metropolis” au demarat o anchetă în acest caz. În acelaşi timp aceştia au refuzat să dea mai multe detalii.

„Se desfăşoară o anchetă. Acest caz reprezintă un fapt singular. Cel responsabil va fi tras la răspundere şi va fi acuzat de furt calificat”, precizează Ion Bradea, director marketing Super Bingo Metropolis. 
 
În acelaşi timp, există şi jucători pe care nu-i interesează că taloanele nu mai ajung niciodată în urne, cum ar fi Viorel Savastre, care spune că va juca în continuare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite