Tânăr plimbat în portbagaj, cu un triunghi reflectorizant în mână, filmat pe străzile din Tecuci VIDEO

0
Publicat:

Scene incredibile s-au petrecut pe o stradă din Tecuci (Galați). Șoferul unei mașini a fost filmat în timp ce transporta în portbagaj un tânăr. Acesta avea în mână un triunghi reflectorizant și țipa la ceilalți participanți în trafic.

Tânăr plimbat în portbagaj FOTO: captură video
Tânăr plimbat în portbagaj FOTO: captură video

S-a întâmplat duminică noapte, 11 februarie 2024, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci. Imaginile au fost filmate de ceilalți participanți la trafic și au fost postate pe rețelele de socializare.

Polițiștii s-au autosesizat, iar șoferul mașinii și tânărul din portbagaj au fost identificați. 

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care un tânăr se află în portbagajul unui autoturism care s-ar deplasa, pe o stradă, din municipiul Tecuci, județul Galați, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-au sesizat din oficiu și, din primele verificări, aceștia au stabilit următoarele: Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din municipiul Tecuci”, a transmis IPJ Galați. 

Sursa video: tecuceni.com

Luni, 12 februarie 2024, bărbatul a fost contactat telefonic de către polițiști, menționând că nu se află în localitate.

„Acesta a fost invitat la sediul poliției, la data de 13 februarie, împreună cu tânărul din portbagaj, în vederea clarificării situației”, a precizat Poliția Galați. 

Depășire de infarct pe un drum din Galaţi

Tot pe drumurile din Galați, șoferul unui Duster s-a angajat într-o depăşire la limită, pe timp de ceaţă, care s-ar fi putut încheia cu un accident extrem de grav.

O cameră de bord a înregistrat momentul în care conducătorul auto evită în ultimul moment o ciocnire frontală cu o mașină încărcată cu baloți de paie.

Momentul în care șoferul Duster-ului evită la limită impactul frontal FOTO captură video
Momentul în care șoferul Duster-ului evită la limită impactul frontal FOTO captură video

O tragedie a fost evitată joi, 1 februarie 2024, în ultimul moment în Galaţi. Un şofer care s-a angajat într-o depăşire extrem de periculoasă, într-un moment în care din sens opus venea cu viteză o camionetă încărcată cu baloţi, a scăpat ca prin minune de un impact, care s-ar fi dovedit cel mai probabil fatal. 

În ultima secundă, Dusterul, înmatriculat în Bucureşti, reuşeşte să revină pe bandă, evitând coliziunea. Momentul a fost surprins pe camera de bord a unui participant la trafic.

Manevra a fost realmente inconștientă, ținând cont că era ceață, iar vizibilitatea era redusă la câțiva metri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite