Surpriza inedită pe care au avut-o musulmanii care lucrează la Galaţi: au fost invitaţi la aquapark VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa:Dragos Magearu
sursa:Dragos Magearu

Angajaţii musulmani ai societăţii edilitare Gospodărire Urbană din Galaţi au avut parte de o surpriză inedită,  sâmbătă,  9 iulie, în prima zi a Sărbătorii Sacrificiului. Ei au fost invitaţi de angajator la Aqua Parc, cel mai modern complex de agrement din sud-estul României.

Este vorba despre 18 angajaţi ai societăţii care administrează spaţiile verzi şi zonele de agrement din Galaţi. De Sărbătoarea Sacrificiului ei au primit o zi de distracţie în la Plaja Dunărea, cel mai modern complex de agrement din oraş, deschis în vara anului trecut de Primăria Galaţi. Muncitorii au fost aduşi din Bangladesh, deoarece autorităţile nu au găsit, în ciua numeroaselor anunţuri de angajare, persoane interesate să lucreze la spaţiile verzi.

„De Sărbătoarea Sacrificiului am dorit să le fac o surpriză muncitorilor din Bangladesh şi i-am invitat la Aqua parc, la piscină. Am vrut să simtă că este  sărbătoare, mai ales că sunt printre străini. Ei nu sunt de mult timp la Galaţi. La plaja Dunărea au făcut ce au dorit, ca orice alt turist ... au mâncat, au făcut baie în piscină şi s-au dat în tobogane. Totul a reprezentat un cadou din partea noastră, din partea societăţii”, a declarat Dragoş Magearu, directorul Gospodărire Urbană.

Potrivit directorului, 30 de muncitori din Bangladesh lucrează la societatea Gospodărire Urbană şi alţi zece vor sosi în curând la Galaţi.

muncitori

Sursa FOTO: Dragos Magearu 

Sărbătoarea Sacrificiului, Kurban Bayram, durează patru zile şi marchează gestul de sacrificiu al Profetului Ibrahim care a optat pentru divinitate atunci când a fost pus să aleagă între dragostea faţă de unicul său fiu Ismael şi adoraţia lui Allah.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Medic: OMS a intrat în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Clocim o tulpină autohtonă

Operaţiune complexă la Podul peste Dunăre. Japonezii vor monta cablurile principale pe o distanţă de 2 kilometri

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite