Surpare periculoasă pe un drum din nordul judeţului Galaţi. Traficul rutier a fost închis pe termen neprecizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul judeţean 241G,  între localităţile Ţepu şi Ţepu de Sus, a fost închis traficului pe o distanţă de 150 de metri , între km 9+650 şi km 9+800, din cauza unei cedări în fundaţie, care a apărut  în urma precipitaţiilor de săptămâna trecută.

Situaţie alarmantă pe drumul judeţean DJ 241G, care leagă localităţile Ţepu şi Ţepu de Sus din partea de nord a judeţului Galaţi. O porţiune de circa 150 de metri din şosea a luat-o la vale punând în pericol traficul motiv pentru care autorităţile au fost nevoite să ia măsuri.

Ca urmare a situaţiei, a fost întocmit un proces verbal între reprezentanţii Consiliului Judeţean,  care au fost la faţa locului pentru a evalua situaţia,  primarul localităţii Ţepu şi şeful de post din Ţepu.  

S-au montat indicatoare de restricţionare şi de redirijare a traficului pe rute ocolitoare pe traseul Brăhăşeşti – Gohor –  DN24 – intersecţia DN24 cu DJ 241G spre Ţepu. 

Decizia a fost anunţată la Pefectură, Poliţia Rutieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul Şcolar Galaţi. În cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se vor stabili în cel mai scurt timp măsurile de intervenţie în zonă.  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite