Starea infrastructurii de transport din zona Moldova va fi analizată de premierul Cioloş, luni, 25 aprilie, cu parlamentarii din regiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirea va avea loc la Iaşi, în Aula Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi”, cu începere de la 10,00. La eveniment pot participa şi primarii localităţilor moldovene, dar şi reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale interesate.

Luni, 25 aprilie 2016, premierul României, Dacian Cioloş, însoţit de vicepremierul Vasile Dâncu şi alţi membri ai Cabinetului, vor efectua o vizită la Iaşi, în cadrul căreia va avea loc o întâlnire cu senatorii şi deputaţii reprezentanţi ai judeţelor din Moldova.

Discuţiile se vor desfăşura în Aula Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi”, începând cu ora 10,00, şi vor viza proiecte de dezvoltare economică a regiunii şi de conectare a regiunilor istorice ale României printr-o infrastructură de transport adecvată.

În continuarea programului, premierul  Dacian Cioloş şi miniştrii participanţi vor avea întâlniri cu autorităţile publice locale şi organizaţii neguvernamentale din regiune şi vor lua parte la festivitatea de deschidere oficială a Palatului Culturii din Iaşi.

Din componenţa delegaţiei guvernamentale vor mai face parte vicepremierul Costin Borc, cancelarul Dragoş Tudorache, ministrul pentru Dialog Social si Consultare Publică, Violeta Alexandru, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, şi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Jurnaliştii „Adevărul” vor monitoriza dezbaterile, pentru a putea prezenta publicului implicarea fiecărui parlamentar din judeţele Moldovei în chestiunea infrastructurii de transport din regiune, mai ales că, din păcate, zona are cele mai proaste drumuri din toată România.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite