Spectacolele Teatrul „Gulliver” din Galaţi, disponibile şapte zile pe săptămână, prin Facebook

0
0

În săptămâna  11-17 mai 2020, spectatorii se pot delecta în fiecare seară cu câte o reprezentaţie. De luni până joi este oferit privitorilor spectacolul „Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aurelian”, iar vineri, sâmbătă şi duminică sunt oferite “Castelul din Carpaţi”, „Atelierul de Creaţie” şi „Peter Pan”.

Regatul bucuriei necontenite şi al spiritului nestatornic al copilăriei se reînnoiesc şi în această săptămână la Teatrul de Păpuşi “Gulliver”. După cum a promis şi anunţat, echipa de la Teatrul “Gulliver” nu precupeţeşte nici un efort pentru a rămâne aproape de publicul drag şi continuă să aducă online poveşti, personaje, activităţi creative şi surprize noi.

Cei mai buni prieteni ai copiilor şi părinţilor de la Teatrul “Gulliver” au pregătit pentru această săptămână un nou program de activităţi atractive şi distractive. Elementele de noutate vin să completeze şi să diversifice seria activităţilor cu care artiştii de la Teatrul “Gulliver” şi-au obişnuit deja spectatorii. 

Astfel, poveştile fermecate de la “Căsuţa cu Poveşti” vor fi continuate cu trucuri magice şi momente fascinante susţinute de Magicianul Aureliano. Şi Atelierul de Creaţie îşi îmbogăţeşte repertoriul creativ cu un nou personaj – Bunicul Gulliverone, acelaşi care va completa seria activităţilor săptămânale cu intervenţii inedite şi amuzante.

Ca de obicei, toate activităţile ce compun noul program al Teatrului “Gulliver” sunt disponibile şi pot fi accesate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/:

- Luni – ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aurelian
- Marţi - ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aurelian
- Miercuri - ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aurelian
- Joi - ora 20:00 – Căsuţa cu poveşti şi Magicianul Aurelian
- Vineri – ora 18:00 – spectacolul “Castelul din Carpaţi”
- Sâmbătă – ora 10:30 – Atelierul de Creaţie cu Ramona şi Bunicul Gulliverone
- Duminică – ora 10:30 – spectacolul “Peter Pan”.

Cei care doresc să se bucure de surprizele de la “Gulliver”, sunt aşteptaţi alături de personajele preferate şi sunt invitaţi să urmărească toate noutăţile pregătite special pentru ei. Totodată, Teatrul „Gulliver” lucrează în continuare la noi activităţi şi surprize, în vederea diversificării conţinutului oferit publicului său. 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri