Spărgător de garaje, prins în timp ce încerca să dea o nouă lovitură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garajele erau preferatele hoţului.
Garajele erau preferatele hoţului.

Un gălăţean de 27 de ani, cunoscut cu antecedente penale, este autorul mai multor furturi comise în vara acestui an din mai multe garaje şi din uscătorul unui bloc de pe raza Secţiei 2 Poliţie. El a fost prins în timp ce încerca să intre în uscătorul unui bloc de pe strada Anghel Saligny.

Georgel B., de 27 de ani, a fost prins în flagrant joi de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie, în timp ce încerca să forţeze uşa uscătorului unui bloc de pe strada Anghel Saligny.
Tânărul recidivist avea asupra sa multe chei şi o bară metalică, cu care intenţiona să forţeze lacătul de la uşa încăperii, motiv pentru care poliţiştii l-au luat la secţie pentru verificări.

Ei au stabilit că în lunile iulie şi septembrie 2011, tânărul recidivist a mai comis încă trei furturi pe raza secţiei, când a sustras din două garaje şi un uscător mai multe bunuri respectiv un calorifer, o bicicletă şi un căruţ, pe care individul le-a vândut ulterior pentru a face rost de bani.

"Prejudiciul în valoare totală de 701 lei nu a fost recuperat, iar suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", precizează Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite