Şoferul care  s-a luat la bătaie cu doi poliţişti rămâne în arest. Oamenii legii îi atrăseseră atenţia că nu îi funcţionează sistemul de iluminat al maşinii

0
0
Cei doi bărbaţi s-au supărat pe poliţişti pentru un motiv ridicol Foto: Adevărul
Cei doi bărbaţi s-au supărat pe poliţişti pentru un motiv ridicol Foto: Adevărul

Curtea de Apel Galaţi a menţinut arestarea preventivă pentru 20 de zile în cazul lui Marian Braşov, dar şi a unui amic de-al acestuia, implicat în încăierarea din localitatea gălăţeană Smârdan.

Ciprian Mândru şi Marian Braşov au fost opriţi în trafic pe 13.03.2016 pe raza comunei gălăţene Smârdan de un echipaj de Poliţie, după ce oamenii legii au observat că sistemul de iluminat al maşinii nu funcţionează corespunzător.

Cei doi bărbaţi şi-au pierdut cumpătul şi au început să îi ameninţe pe poliţişti, iar Marian Braşov i-a lovit pe oamenii legii.

A ieşit o bătaie în toată regula, iar povestea s-a sfârşit în cele din urmă în arestul Poliţiei pentru cei doi bărbaţi recalcitranţi.

”Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile sub acuzaţia de ultraj”, ne-a declarat procurorul Diana Popa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Cei doi scandalagii au atacat hotărârea Judecătoriei la instanţa superioară, în speranţa că se va lua faţă de ei o altă măsură preventivă, dar Curtea de Apel Galaţi a considerat că Ciprian Mândru şi Marian Braşov nu au nicio scuză pentru cele întâmplate şi a decis să îi menţină după gratii.

În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă între 6 luni şi 4 ani şi jumătate de închisoare.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite