Estul sălbatic. Doi poliţişti au fost bătuţi cu parul de un puşti beat. Tânărul a fost ridicat cu mascaţii şi arestat după ce a terorizat tot satul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr din Botoşani a fost luat pe sus cu mascaţii după ce a agresat doi poliţişti FOTO Adevărul
Un tânăr din Botoşani a fost luat pe sus cu mascaţii după ce a agresat doi poliţişti FOTO Adevărul

Doi poliţişti din judeţul Botoşani au fost loviţi cu parul de un tânăr mort de beat. Acesta a terorizat tot satul şi a spart parbrizul unei maşini de poliţie după ce a ieşit de la cârciumă. A fost dus cu mascaţii în arest.

Un tânăr de 23 de ani, Florin C.I. din comuna Mihălăşeni a fost ridicat cu mascaţii şi reţinut după ce a terorizat satul şi a lovit doi poliţişti. 

Tânărul a fost prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă magistraţilor de la Judecătoria Săveni. Judecătorii au aprobat propunerea procurorilor, iar tânărul va sta după gratii timp de 30 de zile.

A bătut cu parul doi poliţişti

Tânărul de 23 de ani a terorizat un sat întreg sâmbătă seara. Acesta s-ar fi îmbătat la crâşma satului şi supărat pe tot ce mişca, ar fi luat la bătaie pe toţi cei care-i ieşeau în cale. 

Oamenii, speriaţi, au chemat Poliţia. Nici măcar cei doi poliţişti din comună nu au reuşit să-l temepereze. Din contră. Atât şeful de post dar şi ajutorul acestuia ar fi fost loviţi de tânărul beat cu un par, arată botosaninews.ro. După ce i-a bătut pe oamenii legii, puştanul şi-ar fi vărsat nervii şi pe maşina de poliţie. După ce au trecut aburii alcoolului şi a realizat ce a făcut, a fugit în pădurea de la Dobârceni. A fost prins duminică de mascaţi şi reţinut.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Cum a ajuns un bărbat de la o înmormântare pe patul de spital: cearta care a fost domolită cu bâta

Bărbatul care a bătut-o pe o tânără timp de 22 de ore a fost trimis în judecată. Victima ar avea nevoie de 16.000 de fire de păr smulse din cap de iubitul gelos

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite