Şofatul fără permis a intrat în cotidian. Trei tineri s-au ales cu dosare penale în doar două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 34 de ani, sunr cercetaţi pentru conducere fără permis după ce au fost surprinşi la volanul unor autovehicule de către poliţişti, deşi nu aveau acest drept.

Pe 8 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Griviţa au oprit în trafic, pe raza comunei Griviţa, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 23 de ani, din aceeaşi localitate. 

”Întrucât tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere şi, în urma verificării în bazele de date ale poliţiei, a rezultat că nu deţine un astfel de document, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi un tânăr, de 21 de ani, din comuna Drăguşeni, care, în aceeaşi zi, a fost depistat conducând autoturismul pe strada Transilvaniei, din municipiul Tecuci, deşi avea permisul de conducere reţinut.

O zi mai târziu, poliţiştii au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Griviţa, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, întocmind, şi în acest caz, dosar penal.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite