ŞOCANT! A născut pe toaletă şi a scăpat copilul în haznaua cu dejecţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva Adevărul
Foto: arhiva Adevărul

Fătul, prematur, în vârstă de şapte luni, s-a înecat în dejecţiile din groapa latrinei. Soţul femeii a spus că a încercat să-l scoată cât mai repede. A fost demarată o anchetă existând suspiciunea unui avort provocat.

O femeie din comuna gălăţeană Cudalbi susţine că a născut prematur în timp ce se afla, pentru necesităţi fiziologice, la veceul din curte. Fătul, în vârstă de şapte luni, a căzut în groapa colectoare a latrinei şi s-a înecat.

„Un echipaj al substaţiei de ambulanţă de la Pechea a intervenit în urma apelului la 112. Femeia, în vârstă de 39 de ani, a spus că i s-a rupt apa şi că a scăpat fătul prin orificiul din podeaua veceului. Ea a mai afirmat că soţul său a telefonat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă, după care a încercat să scoată copilul scufundat în dejecţiile din groapă însă acesta se înecase", ne-a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Lăuza a fost transportată la Spitalul de Urgenţă şi este internată în secţia Obstetrică Fiziologică.

Pentru a se verifica ipoteza unui avort provocat, a fost demarată o anchetă care urmează să clarifice printre altele de ce femeia aflată în travaliu n-a cerut ajutor medical mai devreme.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite